JORNADA TÈCNICA: MADURACIÓ I PRODUCCIÓ DE CARN MADURADA. DES DE LA GRANJA A LA TAULA

Presentació
Josep Dolcet, Fundació Oficis de la Carn.
El procés tecnològic de producció de la carn madurada
Núria Panella, Llicenciada en Ciències Químiques i en Tecnologia dels Aliments. Doctora en Qualitat de la Carn. Investigadora de l’IRTA (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentària)
La qualitat de la carn i els seus factors determinants: raça i sistemes de producció.
Virginia Resconi, Enginyera Agrònoma a l’Argentina i Doctora per la Universitat de Saragossa. Professora ajudant que pertany al grup d’investigació sobre Qualitat i Tecnologia de la Carn.
Carn madurada, un producte segur?
Anna Jofre, Doctora en Biologia. Investigadora del Programa de Seguretat Alimentària de l’IRTA.
La carn madurada a l’abast del consumidor: aliment de qualitat o producte gourmet. L’opinió dels professionals.
Carles Tejedor, Cuiner. Empresari. Assessor i dissenyador de conceptes gastronòmics. Director entre altres dels Restaurants Lomo Alto, Lomo Bajo i El Nacional.
Mikel Lopez de Viñaspre, Xef, co-pro- pietari, gerent gastronòmic i director general de Grupo Sagardi, empresa que exporta la cultura de la graella i barba- coa basca a nivell internacional.
Albert i Aleix Planagumà, Carnissers propietaris de la Carnisseria Planagumà d’Olot.
Alex Castany Sanmartí, Propietari de la Carnisseria Sanmartí 1850 de Sabadell.